Monday, 11 February 2013

Spirale cu branza la cuptor

Ingrediente:
un pachet de 500 g spirale
200 g telemea rasa

Pentru sos:
1,2 l lapte
60 g unt
60 g faina
nucsoara
scortisoara

Mod de preparare:

Spiralele se fierb in apa clocotita cu putina sare si apoi se scurg si se amesteca impreuna cu 150 g telemea rasa. Vasul de cuptor se unge cu unt si se presara cu pesmet, dupa care macaroanele se aseaza frumos, unele langa altele, in vas. Se prepara sosul alb prin topirea untului si adaugarea fainii. Se amesteca rapid, ingloband faina in unt si apoi se toarna laptele desfacand faina si apoi se toarna laptele desfacand faina in lapte. Dupa ce s-a folosit tot laptele, se asezoneaza cu nucsoara si scortisoara. Se toarna sosul peste macaroane, se niveleaza si se da vasul in cuptorul deja incins, pentru 20 minute.
 

 
 


No comments:

Post a Comment