4 oua
4 linguri defaina;
4 linguri de zahar;
1 lingurita esenta de vanilie
1 plic praf de copt;
1 plic de crema de ciocolata
2 - 3 banane
Mod de preparare:
Galbenuşurile se bat ımpreuna cu zaharul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt,esenta de vanilie şi albuşurile batute spuma. In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pune compozitia, care se da la cuptor ptrentru 6-8 minute pana se rumeneşte pe deasupra. Dupa ce este scoasa din cuptor se ruleaza cat este calda, de 2-3 ori
nu prea strans ca se farama şi se acopera cu un prosop umed de
bucatarie. Dupa aprox.10 minute se descopera şi se scoate hartia de copt, in mod automat rulada se va desface.Se pune banana la mijloc intreaga si crema de ciocolata si se ruleaza din nou. Crema care iese pe la capete se foloseşte pentru decorare, insa se poate face mai multa crema de ciocolata pentru a se putea acoperi toata rulada. Presaram pe deasupra cu nuca de cocos şi dam la rece pentru o ora. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment