4 piepti de pui, fara piele
lingurita de chimion macinat
1 lingura ulei de masline
1 ceapa, taiata fin
2 dovlecei medii, taiati fin
400 g de naut din conserva, clatit si scurs
1 morcov
200 g rosii cherry din conserva
2 linguri de pasta harissa
1 lingura de miere
sare
piper
Mod de preparare:
Se asezonează puiul cu chimion şi mult piper negru măcinat. Se
încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă şi se prăjesc puiul şi ceapa
timp de patru minute. Se întoarce carnea pe partea cealaltă şi se mai
lasă trei minute. Se amestecă ceapa cu regularitate pe măsură ce se
prăjeşte carnea.
Se adaugă în tigaie roşiile şi 250ml de apă, apoi se
amestecă şi se adaugă pasta harissa, mierea, dovleceii, morcovul şi năutul. Se
fierbe la foc mic 15 minute, până când puiul este pătruns, iar sosul s-a
îngroşat puţin.
No comments:
Post a Comment