1 portocala
1/4 ananas
1 mar verde
1 para
30 g boabe de struguri albi
50 g caise confiate
2-3 linguri zeamă de lămâie
250 g iaurt
2 lingurite miere
1 vârf de cuţit de scorţişoară
coacaze rosii pt decor
musli
cereale
Mod de preparare:
Fructele se spală şi se taie feliuţe, după care se stropesc cu zeamă
de lămâie. Fructele se pun
într-un castron mare, la un loc cu strugurii si caisele confiate. Iaurtul, mierea şi scorţişoara se amestecă, până se omogenizează,
într-uncastronel separat. Sosul obţinut va fi folosit pentru garnisirea
salatei de fructe. . Fructele se împart egal în 4 cupe. Peste ele se toarnă amestecul
din iaurt, miere şi scorţişoară. Deasupra se pot presara fructe sau creale cu musli. Eu am presarat coacaze rosii. Salata de fructe se serveşte după ce cupele se ţin 10 minute la frigider.
No comments:
Post a Comment