pentru perisoare
500 g piept d epui
1 ceapa
3 linguri orez
2 oua
patrunjel tocat
pentru bors
1 morcov mare
1 radacina pastarnac
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1/2 ardei gras
o legatura patrunjel
1 lingura bulion
1 litru bors de casa
sare
piper
Mod de preparare:
Se amestec carnea tocata marunt cu ceapa, ouale batute, orezul spalat si scurs, patrunjelul tocat. Se adauga sare si piper dupa gust. Se lasa la rece 20 minute. Separat se taie legumele si se pun la fiert in 3 l de apa clocotita. Cand legumele sunt fierte se adauga perisoarele si se mai lasa la fiert, acoperite cu un capac 20 minute. Se adauga 1 lingura de bulion, se potriveste gustul cu sare si piper.Se adauga borsul fiert si spumuit separat. Se lasa s adea doua trei clocote. Se adauga patrunjelul. la masa se poate servi si cu smantana.
No comments:
Post a Comment