Sunday 18 November 2012

Bors cu perisoare

Ingrediente:

pentru perisoare

500 g piept d epui
1 ceapa
3 linguri orez
2 oua
patrunjel tocat

pentru bors

1 morcov mare
1 radacina pastarnac
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1/2 ardei gras
o legatura patrunjel
1 lingura  bulion
1 litru bors de casa
sare
piper

Mod de preparare:

Se amestec carnea tocata marunt cu ceapa, ouale batute, orezul spalat si scurs, patrunjelul tocat. Se adauga sare si piper dupa gust. Se lasa la rece 20 minute. Separat se taie legumele si se pun la fiert in 3 l de apa clocotita. Cand legumele sunt fierte se adauga perisoarele si se mai lasa la fiert, acoperite cu un capac 20 minute. Se adauga 1 lingura de bulion, se potriveste gustul cu sare si piper.Se adauga borsul fiert si spumuit separat.  Se lasa s adea doua trei clocote. Se adauga patrunjelul. la masa se poate servi si cu smantana.
 
 


No comments:

Post a Comment