Friday, 23 November 2012

Salata a la russe

Ingrediente:

3 cartofi vechi
3 morcovi noi
200 g mazare noua
6 linguri maioneza

pentru decor

3 oua
o lingura mustar fin
un gogosar
castravete
albus de oua


Mod de preparare:

In vase se pun cartofii spalati, morcovii si mazarea sa fiarba. Apoi cartofii si morcovii se scurg si se taie cuburi mici. S amesteca impreuna cu jumatate din mazarea fiarta si scursa. Se fierb ouale tari, albusul se taie cuburi si se adauga peste legume. Se adauga  maioneza si se da salata 5 minute la rece. Galbenusurile bine racite ale celor trei oua se trec prin razatoarea cu ochiuri mici si se amestec cu o lingura mustar fin. Acestea se amesteca cu salata. Salata se scoate de la frigider si se aranjeaza pe o farfurie. Se  repartizeaza maioneza si se decoreaza dupa imaginatie.



No comments:

Post a Comment