350 g zahar
2 oua
70 g margarina
2 linguri de miere
200 ml lapte
1 plic praf de copt
400 g zahar
Glazura:
200 g zahar pudra
200 g margarina
100 ml lapte
100 ml rom
2 linguri de cacao
Decor:
200 g nuca de cocos
cateva bombonele
jeleuri
Mod de preparare:
Intr-un vas amesteci bine margarina cu zaharul,
adaugi ouale batute separat cu mierea si cu laptele, presari usor faina si
praful de copt, omogenizezi bine. Torni compozitia in doua tavi rotunde de
dimensiuni diferite, unse cu margarina si tapetate cu faina. Dai tavile la
cuptor pentru 30 minute. Pentru glazura topesti la foc mic margarina cu zaharul,
adaugi laptele, romul si cacaua si lasi pe foc pana se topeste zaharul. Torni
glazura peste blaturi, lasi sa se raceasca si apoi le pudrezi cu nuca de cocos
din belsug. Dai la rece 3 ore, apoi decorezi omuletul de zapada cu jeleuri,
bomboane, fructe dupa imaginatie.
No comments:
Post a Comment