Thursday 22 November 2012

Fursecuri cu portocale

Ingrediente:

120 g unt
1 cana zahar
2 galbenusuri
1 lingura suc proaspat portocale
coaja rasa de la o portocala
1 1/2 cana faina
1/2 lingurita sare
1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:
 
Intr-un bol mare se freaca untul spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile, sucul si coaja de portocala. In alt bol se cern impreuna faina, sarea si praful de copt. Se incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide si se amesteca pana la obtinerea unui aluat. Se inveleste aluatul obtinut in folie de plastic si se da la frigider 2 ore. Cuptorul se preincalzeste la 190ºC.  Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor si se decupeaza cerculete mici.  Se dau la cuptor 8-10 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar.
 
 
 


No comments:

Post a Comment