Sunday, 4 November 2012

Ciorba de pui cu legume

Ingrediente:

un pui
3 morcovi
o telina mica
3 cartofi
2 cepe
3 rosii
fasole verde
un ardei verde
1/2 catei usturoi
2 oua
bulion
sare grunjoasa
piper
patrunjel

Mod de preparare:

Se curata puilul de pielite, se spala si se parleste la flacara de la aragaz. Se lasa cateva minute in apla clocotita, timp in care se pregatesc legumele.  Se spala si se curata legumele. Se pune puiul in oala, se acopera cu pa si se lasa sa fiarba. Cand apare spuma se curata si se lasa legumele intregi. Usturoiul, piperul boabe se lasa in timpul fierberii. Se lasa sa clocoteasca si cand s-a fiert carnea, se adauga si rosiile.  Se mai da ciorba intr-un clocot. Spre sfarsit se pune si ouale batute. Se serveste cu patrunjel proaspat.



No comments:

Post a Comment