un pui
2 morcovi
2 ardei
2 catei de usturoi
o telina radacina si frunze
o ceapa
2-3 fire de ceapa
o radacina de patrunjel
o radacina pastarnac
sare
piper
2 oua
50 g gris
o lingura unt
Mod de preparare:
Se curata puiul de pielite si se parleste la flacara. Se spala bine si se tine cateva minute in apa clocotita. Se scoate si se portoneaza. Se pune s afiarba in apa cu o lingurita de sare. Se curata de spuma. Separat, se curata legumele, se spala si se pu sa fiarba intregi. se pun cateva boabe de piper si se acopera cu capacul. dupa ce au fiert carnea si legumele, se scot in sita si se strecoara supa. Se bat ouale, se adauga grisul si se fac galustele. Se alege carnea, se taie cubulete, si se pun in supa, alaturi de morcovii taiati cubulete. Se serveste ornata cu patrunjel proaspat.
No comments:
Post a Comment