pentru blat:
225 g faina
20 g drojdie
2 linguri ulei de masline
un praf de sare
pentru umplutura:
sos pizza sau ketchup
branza telemea
cascaval
salam
sunca slaba
masline
ciuperci
ardei rosu sau verde
rosie
boabe de porumb
Mod de preparare:
Se framanta din toate ingredientele aluatul si se lasa sa creasca 20-30 minute. Aluatul se imparte in trei parti egale si se intinde in foi subtiri si rotunde. Rotundele se ung cu ketchup, se pune salamul sau sunca, cascavalul sau branza, ciuperci si se decoreaza dupa imaginatie. Astfel cu masline, rosii, ardei, porumb se realizeaza mici monstri. Astfel ochii se pot inlocui cu felii de ou fiert sau masline. Sprancenele se pot realiza din masline negre, urechile din felii de rosie. Nasul din fasole verde, iar dintii din boabe de porumb. Se pun in tava unsa cu ulei si se dau la cuptor 20-30 minute.
No comments:
Post a Comment