Ingrediente:
pentru pandispan
5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
1 esenta de vanilie
pentru crema:
un kg branza dulce
o cana zahar
1 pachet unt
o esenta vanilie
pentru glazura:
1 l suc portocale acidulat
2 plicuri budinca vanilie
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga zaharul, esenta de vanilie si se bat pana se topeste zaharul. Se adauga treptat galbenusurile unul cate unu. Faina se incorporeaza cu lingura de jos in sus. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 20-30 minute. Apoi se lasa sa se raceasca. Branza se amesteca cu zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga esenta de vanilie, untul. Se bate pana devine o crema omogena. Apoi se lasa la rece. Sucul de portocale se pune la fiert cu budinca de vanilie. Se fierbe pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca putin. In tava se pune pandispanul, crema de branza si glazura. Se lasa la rece cateva ore inainte de servire.
No comments:
Post a Comment