150 gr unt
250 gr untura
2 lg smantana
320 gr zahar
2 oua
1 praf de copt
2 pliculete zahar vaniliat
faina cat cuprinde (intra aproape un kg)
Mod de preparare:
Mixam ouale cu untul, untura si zaharul.
Incepem sa incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt.
Adaugam smantana si zaharul vaniliat si incepem sa framam , adaugand
cate putina faina pana obtinem un aluat potrivit.Facem o bila din aluatul obtinut pe care o invelim in folie alimentara si o dam la rece 20 de minute.
Intre timp atasam dispozitivul pentru biscuiti la masina de tocat. Rupem cate o bucata de aluat si o dam prin masina de tocat. Taiem biscuitii in bastonase egale , ii asezam in tava tapetata cu
hartie de copt si ii dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.
Ii lasam la racit si apoi ii pudram cu zahar sau ii ornam cu ciocolata topita si presaram bombonele. Eu i-am decorat simplu cu zahar pudra.
No comments:
Post a Comment