Tuesday, 15 January 2013

Salam de biscuiti

Ingrediente:

800 g biscuiti
4 linguri cacao
400 ml lapte
200 g ciocolata
un praf de sare
150 g zahar
1-2 plicuri zahar vanilat
coaja de la o lamaie
250 g unt
100 g nuca
2 lingurite rom natural

Mod de preparare:

Intr-o cratita, se pune laptele oparit, untul, cacaua, ciocolata, un praf de sare, zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se fierb la foc mic si, dupa ce a dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca. Separat, se pune nuca in cuptor si se coace la foc mic. Se rup biscuitii intr-un bol si se presara nuca coapta taiata marunt si siropul de cacao. Se framanta compozitia si, dupa ce s-a legat, se pune in folie de plastic, se ruleaza. Se lasa la rece sau la frigider 2-3 ore.



No comments:

Post a Comment