Monday, 14 January 2013

Chec aperitiv cu gogosari si masline

Ingrediente:


200g sunca
200g masline
150 g telemea sarata
1 gogosar murat
6 oua
1 pliculet praf de copt
6 linguri faina
piper


Preparare:


Tai sunca cubulete mici, maslinele fara samburi se taie pe jumatate sau felii. Gogosarul il scurgi bine de zeama, il tai cubulete mici, iar branza o dai pe razatoarea mica. Bati albusurile spuma tare, adaugi galbenusurile pe rand si la final faina cernuta si praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Dai sunca, maslinele si gogosarii prin faina si le amesteci usor in compozitie impreuna cu branza. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.Imbraci o tava de cozonac in hrtie de copt si torni compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Se taie felii si se serveste.
 

 
 
 

 


No comments:

Post a Comment