200g sunca
200g masline
150 g telemea sarata
1 gogosar murat
6 oua
1 pliculet praf de copt
6 linguri faina
piper
Preparare:
Tai
sunca cubulete mici, maslinele fara samburi se taie pe jumatate sau
felii. Gogosarul il scurgi bine de zeama, il tai cubulete mici, iar
branza o dai pe razatoarea mica. Bati albusurile spuma tare, adaugi
galbenusurile pe rand si la final faina cernuta si praful de copt,
amestecand usor, de jos in sus. Dai sunca, maslinele si gogosarii prin
faina si le amesteci usor in compozitie impreuna cu branza. Condimentezi
cu sare si piper dupa gust.Imbraci o tava de cozonac in hrtie de copt si torni compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Se taie felii si se serveste.
No comments:
Post a Comment