4 cartofi medii taiati cubulete
4 bucati de carne afumata
1/2 ceapa taiata marunt
1 morcov dat pe razatoare
1 ardei taiat marunt
o mana fidea
2 linguri de ulei
2 linguri vegeta
1 lingurita tarhon
piper
2 linguri smantana
Mod de preparare:
Carnea afumata se opareste inainte separat. Se caleste ceapa, ardeiul, morcovul si stingem cu apa rece. Se lasa apa sa se incalzeasca si adaugam costita. Cand costita e aproape fiarta, adaugam cartofii.
Daca cartofii sunt fierti bine se sfarama usor putem drege ciorba cu vegeta, tarhonul si putin piper. Se adauga fideaua, iar dupa 10 minute smantana. Smantana se dilueaza intr-un castron cu
putina ciorba, pana se desface si capata consistenta laptelui. Dupa se pune smanatana, se lasa ciorba sa mai dea 1 clocot.
No comments:
Post a Comment