Sunday 7 July 2013

Chec bicolor

Ingrediente:

4 oua
o lingurita praf de copt
un praf de sare
zeama de la o lamiae mica
75 g unt
8 linguri zahar pudra
3 linguri cacao
coaja de la o lamiae
un plic zahar vanilat
5 linguri faina
hartie pentru copt

Mod de preparare:

Se topeste pentru inceput untul. Se amesteca usor sa nu se arda si apoi se lasa la temperature camerei sa se racoreasca treptat. Se stinge praful de copt cu zeama de lamiae. Separat se desfac ouale. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si in alt bol se bat albusurile spuma. Se adauga zaharul in ploaie, coaja de lamiae, praful de copt, vanilia, galbenusurile, untul si faina. Se incorporeaza treptat sa nu se lase,  In restul compozitiei se adauga cacaua. Se pune in tava de copt compozitaia cu cacaua, apoi cea alba. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a rumenit se pudreaza cu zahar.
 


 



No comments:

Post a Comment