200 g faina
3 oua
coaja de lamiae rasa
vanilie
esenta de rom
sare
500 ml lapte
500 ml apa minerala
Mod de preparare:
Se pune faina intr-un vas,se face o
adancitura in mijlocul ei si se sparg ouale inauntru.Se adauga
sarea si un pic de lapte.Se amesteca bine pana se omogenizeaza,dupa care
se adauga restul de lapte si apa minerala putin cate putin pana ce va capata
consistenta unei smantani. Se adauga mirodeniile. Se pune in tigaie o lingurita de ulei, se
incinge bine si se toarna cu un polonic aluatul pentru clatite. Pofta buna!
toate preparatele arata excelent.cred ca sunt si gustoase.
ReplyDeleteideal,gatite ca la mama acasa.
Deletemmm, sa te lingi pe degete!
ReplyDeletemaria antonie , vreau si eu o portie!!!!!!!!!!
ReplyDeletete astept pe la mine
ReplyDeletemultumesc, imediat, sa sting aragazul.
ReplyDelete