2 dovlecei
100-150 g branza telemea
2 oua
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
2 linguri de faina
patrunjel
marar
delikat
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Se curata dovlecei si se dau pe razatoare pe ochiul mare, se sareaza
putin si se lasa1/2 de ora, se stoarce de zeama ce o lasat, condimentam,
adaugam 1 lingurita de delikat, apoi usturoiul tocat si ceapa
tocata marunt. Adaugam branza si patrunjelul tocat marunt, apoi ouale
batute, amestecam bine, compozitia va fi putin moale de acea adaugati 1-2
lg de faina si amestecam bine. Se incinge ulei intr-o tigaie, luati cu o
lg din compozitie si prajiti , se scot pe un servetel de bucatarie ca
sa absoarbe uleiul, se servesc calde cat ci reci, alaturi de garnitura
pe care o doriti! Pofta buna!
No comments:
Post a Comment