Tuesday 2 July 2013

Chiftele de dovlecel cu branza

Ingrediente:

2 dovlecei
100-150 g branza telemea
2 oua
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
2 linguri de faina
patrunjel
marar
delikat
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Se curata dovlecei si se dau pe razatoare pe ochiul mare, se sareaza putin si se lasa1/2 de ora, se stoarce de zeama ce o lasat, condimentam, adaugam 1 lingurita de delikat, apoi usturoiul tocat si ceapa tocata marunt. Adaugam branza si patrunjelul tocat marunt, apoi ouale batute, amestecam bine, compozitia va fi putin moale de acea adaugati 1-2 lg de faina si amestecam bine. Se incinge ulei intr-o tigaie, luati cu o lg din compozitie si prajiti , se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarbe uleiul, se servesc calde cat ci reci, alaturi de garnitura pe care o doriti! Pofta buna!
 
 

 
 


 
 


No comments:

Post a Comment