Saturday 6 July 2013

Pulpe de pui pe pat de sare

Ingrediente:

pulpe de pui
sare grunjoasa de bucatarie
piper
o lingurita de miere

Mod de preparare:

Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza cu sare, si pe pelita deasupra se ung cu putina miere.Se ia o tava ,sa fie smaltuita pt. a nu rugini de la sare,pe fundul tavii se pune un strat de sare mare de bucatarie,gros de doua degete,peste care se aseaza pulpele codimentate.In cuptorul preincalzit se pune tava,se lasa 30 minute,se mai verifica din cand in cand,la foc moderat.Se servesc cu pireu de cartofi,sau cartofi prajiti ,depinde de preferinta fiecaruia.Pulpele desi sunt prajite pe sare nu i-au deloc sarea,sunt mai sanatoase asa pt. ca nu sunt prajite in grasime,se coc in sucul lor.
Pofta buna!








No comments:

Post a Comment