Friday 26 July 2013

Ciorba de fasole pastai

Ingrediente:

fasole pastai
morcov
radacina de patrunjel
ardei
1 rosie
1 lingura faina
bors

Mod de preparare:

Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare .Aproape de final se poate  pregatit si rantasul (eu prefer ciorba de fasole verde fara). Pentru rantas caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati o lingura de faina si putina boia daca va place. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa. Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.
 

 


No comments:

Post a Comment