200 g marshmallow
zahar pudra
4 linguri de apa
1 lingura ulei
colorant alimentar lichid
zahar pudra cat cuprinde
Mod de preparare:
Pui intr-o oala marshmallowul impreuna cu 4 linguri de apa si le pui la topit pe baie de abur. Merge si in cuptorul cu microunde. Cand sunt complet topite, iei oala deoparte si pui o lingura de ulei si colorant alimentar. Apoi incepi sa pui putin cate putin zaharul. Amesteci cu o lingura. Cand ai pus atata zahar incat sa nu-l mai poti amesteca cu lingura, torni compozitia pe o suprafata pe care ai pus zahar pudra din belsug, ca sa nu se lipeasca. Incepi sa-l framanti ca pe un aluat. Din cand in cand , iti ungi mainile cu ulei si continui sa framanti pana cand obtii o pasta de consistenta plastilinei. O invelesti bine in folie alimentara. Lasi pasta se se odihneasca in frigider minim doua ore. O scoti din frigider la cateva ore inainte de a imbraca tortul, deoarece pasta trebuie sa fie la temperatura camerei.
No comments:
Post a Comment