2 iaurturi de piersici (800 ml)
1 compot piersici (400 ml)
250 gr frisca lichida
1 pachet biscuiti
2 plicuri gelatina
1 compot piersici (400 ml)
250 gr frisca lichida
1 pachet biscuiti
2 plicuri gelatina
sirop de zmeura
Mod de preparare:
Se bate frisca pana se intareste. Se adauga iaurturile si se bate in continuare. Adaugam apoi doua trei piersici taiate cubulete. Dizolvam gelatina in cateva linguri de compot si o punem pe foc cateva secunde pana se topeste. Mare atentie, nu trebuie adusa la punctul de fierbere pentru ca isi pierde proprietatile .Se incorporeaza in compozitie. Biscuitii se dau pe razatoare si se inmoaie putin in zeama de compot. Biscuitii se pun pe fundul tavii tapetate cu hartie de copt. Deasupra se toarna compozitia de iaurt si piersici. Se ornraza frumos cu piersici pe deasupra. Pentru un aspect mai deosebit, eu am pus pe jumatate din tava sirop de zmeura. Se da la frigider pentru cel putin doua trei ore, apoi se taie felii. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment