1 felie de paine
1 lingura branza de vaci
1 felie de branza telemea
1 rosie cherry
1 rondela de morcov
1 rondela de maslina
1 fir de ceapa verde
1 fir marar
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu telemeaua bine zdrobita. Se taie
rosia pe jumatate si, cu ajutorul unei lingurite, se indeparteaza usor pulpa. Se
aseaza cu partea taiata in jos ca sa se scurga.
Se unge felia de paine cu un strat de branza. La baza feliei se aseaza frunzulitele de marar si bucati de ceapa verde si morcov. Pe mijloc se monteaza frunze de ceapa pe post de tulpini. Se aseaza apoi jumatatile de rosii umplute cu restul de branza. Pentru a semana cu gargarite se vor face ochi din patratele de masline si se pune pe ele din loc in loc bucatele de branza.
Se unge felia de paine cu un strat de branza. La baza feliei se aseaza frunzulitele de marar si bucati de ceapa verde si morcov. Pe mijloc se monteaza frunze de ceapa pe post de tulpini. Se aseaza apoi jumatatile de rosii umplute cu restul de branza. Pentru a semana cu gargarite se vor face ochi din patratele de masline si se pune pe ele din loc in loc bucatele de branza.
No comments:
Post a Comment