Tuesday, 19 March 2013

Salata verde cu crutoane si bacon

Ingrediente:

100 g salata verde
60 g crutoane
40 g mozarella
30 g bacon
1 ceapa verde
zeama de lamaie
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Salata verde se spala bine si se taie. Ceapa verde se taie cuburi, daca aveti puteti pune si putin praz pentru un plus de savoare. Daca nu ati cumparat mini mozarella, taiati branza cuburi sau o puteti da pe razatoare. Baconul se taie marunt. Puteti cumpara crutoane sau puteti sa le faceti in casa. Curatam painea de coaja. Ungem feliile de paine cu o pasta din usturoi si ulei, apoi le taiem cubulete. Crutoanele se prajesc in ulei, apoi se scot pe servetele absorbante. Toate ingredientele se amesteca intr-un bol. La sfarsit se pune zeama de lamaie, uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine. Pofta buna!
 
 
 


No comments:

Post a Comment