Tuesday, 19 March 2013

Tocanita de soia

Ingredinete:

100 g soia cuburi
1 ceapa
1 ardei rosu
1 lingura bulion
patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
 
Pentru inceput, cubuletele de soia  se pun la fiert in apa cu vegeta, asa cum  scrie pe ambalaj , insa daca doriti o aroma mai deosebita, puteti pune si un amestec de ierburi aromatice, cum ar fi busuioc, oregano, magheran. Dupa ce soia e fiarta, racita si scursa de apa, se trece la  prepararea tocanitei. Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei si se adauga ardeiul impreuna cu aproximativ 2-3 linguri de apa daca folositi pasta de rosii. Daca alegeti sa  folositi bulion, nu mai aveti  nevoie de apa.  Se lasa cam 1 minut sa fiarba la foc mic. La sfarsit se adauga soia, pasta de rosii, patrunjelul, sarea si piperul si se mai lasa cateva minute sa fiarba sa se imbine ingredientele. Pofta buna!
 
 
  


No comments:

Post a Comment