100 g soia cuburi
1 ceapa
1 ardei rosu
1 lingura bulion
patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Pentru inceput, cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu vegeta, asa cum scrie pe ambalaj , insa daca doriti o
aroma mai deosebita, puteti pune si un amestec de ierburi aromatice,
cum ar fi busuioc, oregano, magheran. Dupa ce soia e fiarta, racita si scursa de apa, se trece la prepararea tocanitei. Ceapa tocata
marunt se pune la calit in putin ulei si se adauga ardeiul impreuna cu
aproximativ 2-3 linguri de apa daca folositi pasta de rosii. Daca alegeti sa folositi bulion, nu mai aveti nevoie de apa. Se lasa cam 1 minut
sa fiarba la foc mic. La sfarsit se adauga soia, pasta
de rosii, patrunjelul, sarea si piperul si se mai lasa cateva minute
sa fiarba sa se imbine ingredientele. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment