Ingrediente:1 cozonac gata facut
o banana
trei
linguri de zahar
1 pliculet zahar vanilat
crema:
200 g unt
250 g
zahar
50 g cacao
1 galbenus
pt ornat
nuca
pisata
portocala
ananas
Mod de preparare:
Se
taie cozonacul in felii potrivit de groase, si cu ajutorul unui cutit ascutit se
taie marginile, in asa fel incat sa ramana doar miezul.
Separat se taie
bananele in felii potrivit de groase, se caramelizeaza in zahar si se aseaza pe
farfurie.
Intr-un castron se freaca energic untul cu zaharul. Se pune o felie
de cozonac, peste banalele caramelizate, se pune crema si se acopera cu alta
felie de cozonac.Operatiile se repeta pana prajitura ajunge la dimensiunile
dorite. Se imbraca in crema de ciocolata. Peste se pune nuca macinata si se
decoreaza cu fructe.
No comments:
Post a Comment