250 g boabe de struguri albi
100 g cereale cu musli
2 pere
2 mere verzi
3 banane
2 nectarine
80 g coacaze rosii
2-3 linguri zeamă de lămâie
250 g iaurt
2 lingurite miere
1 vârf de cuţit de scorţişoară
Mod de preparare:
Fructele se spală şi se taie feliuţe, după care se stropesc cu zeamă de
lămâie pentru a-şi păstra aspectul proaspăt. Acelaşi procedeu se aplică
şi boabelor de struguri si coacazelor. Fructele se pun într-un castron mare si se amesteca cu cerealele. Iaurtul, mierea şi scorţişoara se amestecă, până se omogenizează, într-un castronel separat. Sosul obţinut va fi folosit pentru garnisirea salatei de fructe. Fructele se împart egal în 4 farfurii. Peste ele se toarnă amestecul din iaurt, miere şi scorţişoară. Salata de fructe se serveşte după ce cupele se ţin 10 minute la frigider.
No comments:
Post a Comment