Ingrediente:
500 g biscuiti simpli
500 g rahat1 cana nuca macinata
esenta de rom
100 g unt sau margarina
4-5 linguri cacao
1 cana apa
1 cana zahar
visine din visinata
Mod de preparare:
Pui pe foc apa cu zaharul si
cacaua si dai in clocot. Lasi sa se raceasca. Dai biscuitii si rahatul prin
masina de tocat. Pui intr-un bol biscuitii, rahatul, margarina, nuca macinata,
esenta de rom si torni peste ele siropul. Amesteci bine pana devine o
compozitie groasa. Daca e prea moale adaugi biscuit, iar daca e prea tare mai
adaugi sirop. Iei compozitie, cat marimea unei nuci si formezi bomboane, in
mijlocul carora pui visine. Le tavelesti prin nuca de cocos si le dai la rece.
Daca nu ai visine, se poate pune in mijloc si o aluna, deoarece ies la fel de
bune.
No comments:
Post a Comment