Saturday, 15 December 2012

Creveti prajiti in unt

Ingrediente:

200 g creveti
100 g unt
3 catei de usturoi


Mod de preparare:

Daca nu aveti la dispozitie creveti decorticati, curatati si spalati bine crevetii si il lasati putin la scurs pentru a lasa excesul de apa. Ii tamponati apoi cu un prosop de hartie pentru a-i usca complet.  Se incinge o tigaie si  se adaugă untul. Se lasa să se topească si se lasa la incins pană nu mai spumega.
Se zdrobeste usturoiul cu lama cutitului si se adauga in untul incins. Cand aroma acestuia te invaluie, punem si crevetii in tigaie. Se prajesc pana se fac rozali (nu mai mult de 4-5 minute, pentru că se vor intări). Crevetii  scosi din tigaie se pun mai intai pe un prosop de hartie, se las sa se absoarba bine uleiul in exces si apoi se muta pe platoul de pe care ii veti servi.
 
 
 


No comments:

Post a Comment