Saturday, 29 December 2012

Salata de boeuf

Ingrediente:

 2 kg cartofi
1 kg morcovi
1 piept de pui mare
1 borcan de 800 g de castraveciori murati
1 borcan mic de gogosari
1 lingurita de mustar dulce
1 lingurita de mustar iute
500 g maioneza
sare

Pentru ornat:
 
 maioneza
castravete
ou
ardei gras rosu
morcov

 
Mod de preparare:

 
Speli cartofii si-I fierbi in apa cu sare, apoi ii lasi sa se raceasca si-I cureti de coaja. In acelasi timp cu cartofii, pui la fiert morcovii curatati si pieptul de pui. Dup ace au fiert, le scoti si le lasi sa se raceasca. Toci cartofii, morcovii, castravetii, gogosarii, carnea cubulete si le pui intr-un vas mare ca sa le poti amesteca. Adaugi mustar, sare dupa gust, si amesteci. Pui maioneza, potrivesti de sare si amesteci din nou. Asezi salata intr-un vas si o ornezi dupa imaginative.



No comments:

Post a Comment