1 piept de pui mare
1 borcan de 800 g de castraveciori murati
1 borcan mic de gogosari
1 lingurita de mustar dulce
1 lingurita de mustar iute
500 g maioneza
sare
Pentru ornat:
castravete
ou
ardei gras rosu
morcov
Mod de preparare:
Speli cartofii si-I fierbi in apa cu sare, apoi ii lasi sa
se raceasca si-I cureti de coaja. In acelasi timp cu cartofii, pui la fiert
morcovii curatati si pieptul de pui. Dup ace au fiert, le scoti si le lasi sa
se raceasca. Toci cartofii, morcovii, castravetii, gogosarii, carnea cubulete
si le pui intr-un vas mare ca sa le poti amesteca. Adaugi mustar, sare dupa
gust, si amesteci. Pui maioneza, potrivesti de sare si amesteci din nou. Asezi
salata intr-un vas si o ornezi dupa imaginative.
No comments:
Post a Comment