Saturday, 29 December 2012

Deliciu cu portocale

Ingrediente:

Pentru blat:

6 oua
4 linguri faina
2 linguri cacao
6 linguri zahar
100 ml ulei
un praf de copt

Pentru crema:

125 g margarina
120 g zahar pudra
250 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat

Pentru glazura de portocale:

2 plicuri budinca de vanilie
700 ml suc acidulate de portocale
3 linguri zahar


Mod de preparare:

 Mixezi galbenusurile cu zaharul si bati albusurile spuma. Adaugi treptat in galbenusuri praful de copt, faina, cacaua, uleiul si incorporezi albusul. Ungi o tava cu margarina, o tapetezi cu faina, torni compozitia si o introduce la cuptor pentru 30 minute. Amesteci margarina moale cu zaharul, adaugi branza scursa bine si zaharul vanilat. Cand blatul s-a racit, torni crema de branza peste el si o intinzi uniform. Pui sucul de portocale pe foc sic and se incalzeste adaugi zaharul si budinca de vanilie. Lasi pe foc pana capata o textura mai densa. Lasi putin la racit, dupa care torni peste crema de branza, nivelezi bine si dai la rece cel putin o ora.
 
 


No comments:

Post a Comment