Ingrediente:
Pentru blat:
6 oua
4 linguri faina
2 linguri cacao
6 linguri zahar
100 ml ulei
un praf de copt
Pentru crema:
125 g margarina
120 g zahar pudra
250 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
Pentru glazura de portocale:
2 plicuri budinca de vanilie
700 ml suc acidulate de portocale
3 linguri zahar
Mod de preparare:
Mixezi galbenusurile cu zaharul
si bati albusurile spuma. Adaugi treptat in galbenusuri praful de copt, faina,
cacaua, uleiul si incorporezi albusul. Ungi o tava cu margarina, o tapetezi cu
faina, torni compozitia si o introduce la cuptor pentru 30 minute. Amesteci
margarina moale cu zaharul, adaugi branza scursa bine si zaharul vanilat. Cand
blatul s-a racit, torni crema de branza peste el si o intinzi uniform. Pui
sucul de portocale pe foc sic and se incalzeste adaugi zaharul si budinca de
vanilie. Lasi pe foc pana capata o textura mai densa. Lasi putin la racit, dupa
care torni peste crema de branza, nivelezi bine si dai la rece cel putin o ora.
No comments:
Post a Comment