Ingrediente:
1 ceapa mare
2-3 cartofi taiati felii
1 radacina patrunjel taiat cubulete
½ telina taiata cubulete
1 morcov
1 bucata varza taiata fideluta
50 g porumb dulce (conserva)
2-3 linguri sos rosii
2-3 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Tai ceapa marunt, o calesti putin
cu o lingura de ulei, adaugi apoi telina, radacina de patrunjel, cartofii,
varza, morcovul taiat felii subtiri, restul de ulei si lasi sa fiarba inabusit
10 minute, amestecand din cand in cand. Cand legmele s-au inmuiat, adaugi
boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si lasi sa fiarba la
foc mic, circa 15 minute. Adaugi sosul de rosii, potrivesti gustul de sare si
piper si lasi sa dea 2-3 clocote. Presari patrunjelul tocat, apoi lasi sa se
aromatizeze.
No comments:
Post a Comment