Ingrediente:
300 g faina
150 g zahar½ plic praf de copt
¼ lingurita sare
2 oua
200 ml lapte
110 g unt
1 plic zahar vanilat
coja rasa de la o portocala
pentru decor:
frisca
bomboane ciocolata
Mod de preparare:
Amesteci faina cu zaharul, praful
de copt, zaharul vanilat sis area. Topesti untul la bain-mare sau la cuptorul
cu microunde sinil amesteci cu laptele caldut, coaja rasa de portocala si ouale
battue. Torni amestecul de lapte peste cel de faina si amesteci usor. Adaugi
fulgii de ciocolata si amesteci usor. Torni comozitia in formele de briose,
umplandu-le ¾, le asezi pe o tava si le introduce in cuptorul preincalzit
pentru circa 20-30 minute. Le lasi sa se racoreasca si le scoti din forme. Dup
ace se racesc se orneaza cu frisca si bomboane de ciocolata.
No comments:
Post a Comment