Saturday, 29 December 2012

Briose motate


Ingrediente:

300 g faina
150 g zahar
½ plic praf de copt
¼ lingurita sare
2 oua
200 ml lapte
110 g unt
1 plic zahar vanilat
coja rasa de la o portocala

 

pentru decor:

frisca
bomboane ciocolata

 
Mod de preparare:
Amesteci faina cu zaharul, praful de copt, zaharul vanilat sis area. Topesti untul la bain-mare sau la cuptorul cu microunde sinil amesteci cu laptele caldut, coaja rasa de portocala si ouale battue. Torni amestecul de lapte peste cel de faina si amesteci usor. Adaugi fulgii de ciocolata si amesteci usor. Torni comozitia in formele de briose, umplandu-le ¾, le asezi pe o tava si le introduce in cuptorul preincalzit pentru circa 20-30 minute. Le lasi sa se racoreasca si le scoti din forme. Dup ace se racesc se orneaza cu frisca si bomboane de ciocolata.



No comments:

Post a Comment