300-400 gr. telemea de oaie
ulei de masline extravirgin
2-3 catei usturoi
boabe de piper
1/2 lingurita rozmarin uscat
1/2 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita boabe de mustar
1/2 lingurita boabe de coriandru
1/2 lingurita seminte de chimen
3-4 bucati ienibahar boabe
1/2 lingurita fulgi de chilli (optional)
50 g masline verzi (optional)
Mod de preparare:
Taiem branza cuburi de 1-1,5 cm. Pregatim borcane sau recipiente curate si uscate in care vrem sa pastram branza marinata. Amestecam toate ierburile si condimentele. Preasaram fundul borcanelor cu putin din amestecul de condimente,
apoi 1-2 straturi de branza cuburi, apoi iar presaram cu amestecul de
condimente si continuam acest procedeu pana se umpla borcanul, dupa care
completam cu ulei.
Cel putin o saptamana trebuie sa stea la rece. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment