pentru aluat:
175 g unt
250 g zahar pudra
150 g faina
1 pliculet praf de copt
5 oua
50 g cacao
pentru umplutura:
2 borcane piersici din compot
2 pahare suc de portocale frsh
2 linguri de zahar
5 linguri de gris
pentru ornare:
frisca
ciocolata
flori decor
Mod de preparare:
Pentru blatul de caaco, bati untul si zaharul pudra pana cand amestecul devine pufos. Adaugi ouale, mixand continuu. Pui faina amestecata cu praful de copt si cacaua si mixezi 3 minute la viteza mica. Torni aluatul intr-o tava inimiara, tapetata cu ulei si cu faina si o pui in cuptorul preincalzit la copt. pentru crema, pui sucul de portocale la fiert. Cand fierbe, adaugi grisul ;i zaharul in ploaie si bati cu telul, pentru a nu se forma cocolase. Lasi 15 minute, avand grija sa amesteci constant. Lasi crema la racit. Pasezi piersicile din compot in blender. Amesteci cele doua compozitii. Se taie pandispanul inimioara in doua, intre ele se pune crema. Se acopera cu frisca si se decoreaza cu ciocolata si floricele, sau orice alte decoratii dupa imaginatie. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment