aluat de post:
1 cana apa calduta
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 pahar ulei
250g faina
topping:
ketchup de casa
soia granuleardei gras verde
ardei gras rosu
ardei kapia
masline
caepa rosie
Mod de preparare:
Pentru aluat se inmoaie un plic de drojdie uscata intr-o cana de apa
calduta, se pune o lingurita de zahar, una de sare, apoi se pun treptat
250 gr faina si se framanta. Se lasa la crescut 30 de min. cand este
gata se intinde un blat din aluat de cca 1/2 cm grosime. Pentru topping, soia se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Pe blat se pune ketchup de casa, apoi soia granule, cubulete de ardei gras, apoi se felii de ardei pentru a creea o floare de ardei. In mijloc se pune o maslina, precum si pe margini felii de masline. Se coce aproximativ 20-30 minute. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment