1 pui
4 linguri vin rosu
2 linguri supa de carne
1 lingura unt
1 lingura ulei de masline
faina
piper
sare
Mod de preparare:
Puiul se taie, apoi se pudreaza pe ambele parti cu sare, piper si putina faina. Intr-o
tigaie mare se incalzeste usor uleiul si untul, se pune apoi
carnea si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa asa pe foc potrivit
pana se rumeneste, se intoarce si se rumeneste si pe partea cealalta. Cu
un servet de hartie se aduna spuma de unt rumenita.
Se toarna vinul si se lasa sa dea in cateva clocote. Se scoate carnea.
In tigaie se toarna supa de carne si se lasa sa fiarba pana ce tot
lichidul din tigaie a scazut aproape la jumatate. Pe farfurie se aseaza carnea si deasupra se taie un usturoi verde si patrunjel pentru decor. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment