2 oua
50 g bacon
50 grame cascaval
o mana rucolla
sare
piper
cimbru
marar
ulei de masline.
Mod de preparare:
Se sparg ouale si se bat intr-un castronel, se adauga un praf de sare,un
praf de piper dupa gust. In castronel se pune si rucola taiata pentru un plus de culoare.. Se taie baconul fasii, se incinge o tigaie cu
teflon se toarna 1 picatura de ulei de masline, se adauga
baconul, se lasa pana se rumenesc putin. Baconul rumenit se pun
peste compozitia de oua din castronel se amesteca bine si se toarna
brusc in centrul tigaii incinse. Compozitia trebuie sa fie intisa pe tot
fundul tigaii.Se lasa la foc mic pana cand compozitia se intareste si
se dezlipeste singura de pe fundul tigaii, se intoarce cu ajutorul uni
spatule de lemn se adauga cascavalul taiat subtire pe jumatate din
suprafata omletei cealalta jumatate se pliaza peste jumatatea cu
cascaval.Se mai intoarce o singura data pentru ase topi bine cascavalul. Pofat buna!
No comments:
Post a Comment