Thursday, 4 April 2013

Pizza cu rucola şi parmesan

Ingrediente:

1 mică   ceapă
1    căţel de usturoi
10 g    ulei
400 g rosii 
50-80 g rucola, mărunţit brut
30 g    parmesan, buc. întreagă
370 g Mozarella, în buc.
10-12 felii şuncă de parma
2 linguri frunze de busuioc, rupte
½ linguriţă sare
¼ linguriţă piper, proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Preparaţi aluatul de pizza conform reţetei de bază.  Puneţi mozzarella în oală, mărunţiţi-o şi turnaţi-o  într-un castron. Puneţi ceapa şi usturoiul tocat  în oală şi amestecati. Intr-o tigaie se adauga ulei si se pun  jumatate din  roşii, sarea şi piperul. Acesta compozitie se pune peste mozzarella si se amesteca bine. Se unge aluatul întins cu această pastă. Se presara bucati de mozarella si felii de rosii peste blatul de pizza. Se coace aproximativ 20 minute.  Deasupa se distribuie peste pizza coaptă rucola si parmesanul ras cu cuţitul de cojit.
 


No comments:

Post a Comment