Friday 5 April 2013

Prepelite la cuptor

Ingrediente:

prepelite
piper
sare/delikat
foi de dafin
verdeturi (oregano, busuioc, marar)
ulei
vin alb 1 pahar

Mod de preparare:

Se condimenteaza prepelitele dupa gust cu sare,delikat, piper, oregano, busuioc, marar (se pot pune si altele in functie de preferinte), se stropesc cu putin ulei si se lasa la frigider cateva ore, de preferat peste noapte. Prepelitele   se pun in tava, se mai adauga putin ulei peste ele, vin, foi de dafin si se acopera cu folie, dupa care se baga in cuptorul incalzit pentru aproximativ 1 ora. Din cand in cand se mai stropesc cu putin sos din tava. Prepelitele se pot servi cu orice fel de garniture sau chiar simple, sunt atat de gustoase ca nu mai au nevoie de nimic altceva langa ele. Pofta buna!

 
 


No comments:

Post a Comment