1 kg faina alba
drojdie uscata
sare
4 oua
100 ml ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
cimbru, busuioc, oregano
150 g sunca fiarta
500 g sos de rosii picant
200 g ciuperci
2 ardei capia rosii
200 g cascval ras
drojdie uscata
sare
4 oua
100 ml ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
cimbru, busuioc, oregano
150 g sunca fiarta
500 g sos de rosii picant
200 g ciuperci
2 ardei capia rosii
200 g cascval ras
Mod de preparare:
Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se
face un aluat care se lasa apoi 30 minute sa se odihneasca. Ceapa si
usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu mirodeniile
in putin ulei. Se adauga sunca taiata cubulete si sosul de rosii. Se
spala bine ciupercile, se taie felii, ardeii se taie cubulete si se
calesc separat in restul de ulei. Aluatul se taie in patru si li se da
bucatilor o forma rotunda. Se unge jumatate din suprafata fiecareia cu
sos, se pun apoi legumele si cascavalul ras. Se sparge pe fiecare cate
un ou. Cu o pensula se uda marginile aluatului, se impaturesc in doua si
se preseaza putin. Se pun intr-o tava pe hartie pergament si se lasa 10
minute sa creasca, apoi se uda cu apa si se pun la cuptor la 180 grade
pentru 20-30 minute.
No comments:
Post a Comment