Saturday, 18 July 2015

Bors de slata cu omleta

Ingrediente:

3 capatani salata
o ceapa
2 linguri faina
2 oua
o lingura ulei
sare
un litru de bors
25 ml lapte
smantana


Mod de preparare:


Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Salata se taie fasii, care se pun  la fiert impreuna cu ceapa. Se lasa la fiert circa 10-15 minute.Borsul se da separat intr-un clocot sia poi se acreste amestecul de salata sia apa, pentru ca s-ar putea sa fie prea gros se mai pune un litru de apa. Se mai da un clocot.  Intre timp se face omleta, din oua, lapte si putina faina, care se prajeste bine, se lasa la racit si se taie fasii. Fasiile de omleta se pun in ciorba si oala se da deoparte.  Pofta buna!





No comments:

Post a Comment