Tuesday, 21 July 2015

Chec economic

Ingrediente:

420 g faina
240 g zahar
210 ml ulei
90 ml lapte
5 oua
1 pliculet zahar vanilat
1 pliculet praf de copt
1 1/2 lingura cacao
1 punga nesquik
1 praf de sare
zahar pudra decor

Mod de preparare:

Mixezi ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Adaugi apoi uleiul, un praf de sare, laptele si mixezi in continuare. La final incorporezi faina cernuta cu praful de copt. Pui in doua boluri cate 8 linguri din compozitie. /intr0unul pui cacaua, in celalalt nesquikul. Omogenizezi bine. Torni compozitia simpla intr-o tava de chec imbracata in hartie de copt. Torni deasupra usor, amestecul cu cacao, apoi pe cel simplu, iar la sfarsit pe cel  cu nesquik si nivelezi. Introduci tava la cuptorul preincalzit pt 30-45 minute pana trece testul scobitorii.Lasi checul sa se raceasca, apoi il presari cu zahar pudra.



No comments:

Post a Comment