Ingrediente:
150 g zahar
250 g faina
150 g unt
200 ml lapte
3 oua
un pliculet praf de copt
80 g cacao
100 g fructe confiate
pt decor
100 g fulgi de nuca de cocos
100 g ciocolata de menaj
50 g alune de padure prajite
Mod de preparare:
Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul racorit si se amesteca foarte bine. Apoi se incorporeaza faina cu praful de copt, lingura cu lingura. Se pun si laptele si fructele confiate si taiate in bucati mici. Se pune cacaua, se amesteca apoi si se toarna in forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 40 minute. Dupa ce checul s-a copt, se lasa in tava, se toarna ciocolata de menaj topita la bain-marie si se presara alune si fulgi de cocos. Se lasa sa se raceasca complet si se taie. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment