Ingrediente:
1 salata mare 1 ceapa potrivita 1 morcov
potrivit 1 pastarnac mic 1/2 ardei gras verde suc de rosii 1 lingura
delikat 1 lingura bors magic 1 legatura patrunjel 2 oua sare
Mod de preparare:
. Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare. Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Am adaugat
si morcovul si pastarnacul date prin razatoarea mare, si ardeiul tocat
marunt. Cand s-au inmuiat putin am adaugat cca 3 litri de apa si o
lingura de sare, si am lasat sa fiarba. Dupa cca 20 minute am adaugat
suc de rosii, iar dupa cateva clocote am pus si bucatile de salata. Dupa
cca 5 minute am adaugat borsul si delikatul. Am mai lasat cateva
clocote, am pus verdeata tocata si cele doua oua batute. Cand ouale au
„inflorit”, am stins focul.
No comments:
Post a Comment