Tuesday, 14 July 2015

Chec bicolor

Ingrediente:

4 oua
o lingurita praf de copt
un praf de sare
zeama de la o lamaie mica
75 g unt
8 linguri zahar pudra
3 linguri cacao
coaja de la o lamaie
un plic zahar vanilat
5 linguri faina
hartie pentru copt

Mod de preparare:

Se topeste pentru inceput untul. Se amesteca usor sa nu se arda si apoi se lasa la temperatura camerei si se da sa se racoreasca treptat. Se stinge praful de copt in zeama de lamaie. Separat se desfac ouale. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si in alt bol se bat albusurile spuma. Se adauga zaharul in ploaie, coaja de lamaie, praful de copt, vanilia, galbenusurile, untul, faina. Se incoropreaza treptat sa nu se lase, iar o parte din cantitate se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt. Restul de compozitie se amesteca cu cacaua si se toarna peste compozitia alba si se incorporeaza. Dupa ce s-a rumenit se pudreaza si se  poate servi. Pofta buna!





No comments:

Post a Comment