un dovleac de placinta mediu
2 pachete de foietaj
300 g zahar
1 plic zahar vanilat
scortisoara
Mod de preparare:
Taiati un dovleac mediu si tocati-l la robot sau dati-l pe razatoare. Amestecati-l cu zahar si scortisoara dupa gust. Intr-o tava de aproximativ 25 cm x 40 cm, asezati primul pachet de foietaj. Nu este nevoie de ulei sau faina, aluatul este deja gras si nu se va prinde de fundul tavii. Peste primul strat, asezati uniform toata compozitia de dovleac ndulcit si aromat cu scortisoara. Asezati apoi al doilea pachet de foietaj, ca si strat final deasupra. Puteti pune un plic de zahar vanilat presarat deasupra stratului de foietaj, nainte sa-l bagati n cuptor. Incalziti cuptorul si lasati placinta sa se coaca, la foc mediu, aproximativ 40 de minute, pna se rumeneste stratul de foietaj de deasupra.
No comments:
Post a Comment