Ingrediente:
200 g zahar
300 g faina
150 g unt
3 oua
un pliculet praf de copt
80 g cacao
100 g stafide
esenta de rom
pt decor
100 g ciocolata de menaj
50 g alune de padure prajite
Mod de preparare:
Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se
freaca, se adauga untul racorit si se amesteca foarte bine. Apoi se
incorporeaza faina cu praful de copt, lingura cu lingura. Se pun stafidele care au stat in putina esenta de rom- eu am pus si putin rahat. Se pune cacaua,
se amesteca apoi si se toarna in forma de chec unsa cu unt si tapetata
cu faina. Se da la cuptor pentru 30 minute. Dupa ce checul s-a copt, se
lasa in tava, se toarna ciocolata de menaj topita la bain-marie si se
presara alune si fulgi de cocos. Se lasa sa se raceasca complet si se
taie. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment