- 250g faina
- 150g zahar pudra
- 2 plicuri zahar vanilat
- 100 ml ulei
- 2 oua
- 100 ml lapte
- 1/2 plic de praf de copt
- 40 g fulgi de ciocolata
1. Faina se amesteca cu zaharul praf, cel vanilat si cu praful de copt.
2. Peste se sparg ouale, se toarna uleiul si laptele si se bate cu telul sau se mixeaza pana ce se omogenizeaza si devine un aluat moale.
3. O parte din fulgi se amesteca usor cu compozitia de briose, iar restul se pastreaza pentru a se presara pe deasupra.
4. Se aseaza intr-o tava 12 forme de briose care se umple cu compozitie pana la jumatate, iar deasupra se se decoreaza cu restul fulgilor de ciocolata.
5. Se incalzeste cuptorul bine la 180C, dupa care se baga tava lasand sa se coaca 20-25 de minute la foc potrivit.
Se servesc reci ca si desert. Bon appétit!
No comments:
Post a Comment